Description
Yeast extract agar is a highly nutritive medium, recommended by UNI EN ISO 6222 for the enumeration of a wide variety of microorganisms (yeasts, bacteria and molds). It is used for the detection of different microbial contaminants in potable waters (D. Lgs 31/01).
Packing:
- Cod. H70.213 Conf. 10 bags x 1 lt ( 230 gr.) Hydrobag
- Cod. 70.213 Pack. 500 g
- Cod. 71.213 Pack. 100 g
- Cod. 14.0143V Pack. 20 plates diam. 90 mm
- Cod. 90.053 Pack. 10 test-tubes 22 ml, for preparation of petri dish
- Cod. 20.110 Pack. 6 bottles 100 ml
- Cod. 20.151 Pack. 6 bottles 200 ml
Bibliography:
- UNI 10674 Acque destinate al consumo umano: guida generale per determinazioni microbiologiche
- Rapporti ISTISAN 00/14, 2000 – parte 2° Metodi analitici per le acque destinate al consumo umano- metodi microbiologici
- Rapporti ISTISAN 07/5 “Metodi analitici di riferimento per le acque destinate al consumo umano ai sensi del DL.vo 31/2001. Metodi microbiologici”
- UNI EN ISO 6222 Valutazione quantitativa dei microrganismi vitali –Conteggio delle colonie per inoculo su terreno agarizzato